Konsulenter

Er du en ShareMinds profil?

Er du særligt dygtig indenfor dit fagområde? Brænder du for at skabe resultater? Er du en engageret sjæl og værdifuld sparringspartner i projekter? Kan du begå dig i store som små virksomheder?

Som konsulent hos ShareMinds skal du have mange års praktisk relevant IT-erhvervserfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du arbejder kompetent, professionelt og kvalitetsbevidst. Som konsulent er det naturligvis også vigtigt, at du er positivt indstillet på at engagere dig på forskellige arbejdspladser og i en række forskellige opgaver.

Trivsel, Støtte og Respekt

Vi tror på langvarige forhold, både når det gælder kunder og konsulenter.

Derfor gør vi vores for, at du skal føle dig velkommen, værdsat og respekteret. Ærlighed, åbenhed og støtte lønner sig altid bedst i sidste ende – også i forhold til vores konsulenter.

Med det hele menneske i centrum lægger vi stor vægt på, at vores konsulenter trives. Hos os er det den enkelte konsulent, der gør forskellen. Vi tror på, at glade konsulenter skaber glade kunder og et godt arbejdsmiljø. Derfor går vi meget op i at lære konsulenterne at kende, både fagligt og socialt.

Klausuler

I ShareMinds’ kontrakter har vi hverken kunde- eller rekrutteringklausuler. Som konsulent, skal du kun være sammen med os så længe, at det tilfører værdi til din hverdag.

Du skal naturligvis ikke være bundet til ShareMinds af nogle juridiske spidsfindigheder.

Roller

Vore konsulenter varetager typisk rollen som systemudviklere, arkitekter, testledere eller projektledere.

Kundernes systemkompleks er som regel stort og ofte med en legacy-platform under… Derfor er det klart en fordel, hvis du har erfaring med sådanne installatoner.

Teknologier

Vort arbejde skal passe ind i kundernes eksisterende systemkompleks. Derfor anvender vi naturligvis de samme metoder og teknologi som vore kunder. Det er typisk følgende hovedoverskrifter:

.Net

JEE

Mainframe

Smartphones/tablets (både iOS og Android)

Metoder/arkitektur

Testledelse

Projektledelse